AVIATIEI – O ZONA REZIDENTIALA SIGURA

STIATI CA ZONA AVIATIEI ESTE CONSIDERATA UNA DINTRE CELE MAI SIGURE ZONE REZIDENTIALE DIN BUCURESTI?

AVIATIEI – O ZONA REZIDENTIALA SIGURA

STIATI CA ZONA AVIATIEI ESTE CONSIDERATA UNA DINTRE CELE MAI SIGURE ZONE REZIDENTIALE DIN BUCURESTI?

Localizare

De ce Aviatiei?

Cu totii stim ca piata imobiliara din Bucuresti este intr-o permanenta schimbare si mai ales dezvoltare. Din acest punct de vedere, zona rezidentiala Aviatiei nu face o exceptie.

Cu totii cautam o locuinta care sa raspunda necesitatilor noastre de zi cu zi, in primul rand, iar aici ne referim la toate facilitatile zonei in care este amplasat imobilul, dar, mai mult decat atat, cautam un loc pe care sa-l numim “ACASA”.

Ofertele de pe piata imobiliara nu intarzie sa apara, optiunile sunt diverse, iar cumparatorii pot fi bulversati. Una dintre cele mai recente clasificari ale zonelor rezidentiale din Bucuresti, din punct de vedere al sigurantei cetatenilor, pozitioneaza zona Aviatiei in fruntea clasamentului din punct de vedere al sigurantei.

Cei ce aleg zona rezidentiala Aviatiei sunt extrem de multumiti de toate facilitatile pe care aceasta le ofera, de la servicii medicale, curatenie, magazine si restaurante accesibile si pana la transport in comun. In plus spatiile verzi sunt omniprezente in peisaj, ceea ce face din zona Aviatiei un reper in ceea ce priveste raportul cost-beneficii pe piata imobiliara.

 “PRICE IS WHAT YOU PAY. VALUE IS WHAT YOU GET.”

Localizare

 

  • in zona de Nord a Bucurestiului;

Spatii comerciale

 

  • zona Aviatiei dispune de toate facilitatile legate de shopping;

Spatii verzi

 

  • facilitati de recreere si un spatiu verde generos – Parcul Herastrau

Siguranta

 

  • unul dintre cele mai sigure cartiere ale Bucurestiului

Cauti o locuinta in zona Aviatiei?


Proprietati

de inchiriat

Cauti o proprietate? Expertii nostri imobiliari iti stau la dispozitie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne CONTACTEZI