Baneasa – o zona rezidentiala aproape de natura

Baneasa – o zona rezidentiala aproape de natura

Localizare

De ce Baneasa?

Daca agitatia orasului te oboseste si iti doaresti sa locuiesti intr-o zona rezidentiala linistita si mai aproape de natura, atunci Zona Rezidentiala Baneasa este tot ceea ce ai nevoie. In plus, cele mai recente ansambluri rezidentiale construite aici iti vor oferi toate facilitatile de care ai nevoie, departe de stresul cotidian, departe de aglomeratie, insa aproape de cele mai importante puncte de interes pentru tine, precum zona comerciala Baneasa,  aeroport, gradina zoologica, principalul drum spre munte sau acces facil in zona de nord a Capitalei.

In plus, aici vei descoperi descoperi locuinte noi, moderne, ce beneficiază de suprafete generoase, finisaje de calitate si de o compartimentare eficienta.

Localizare

 

  • acces facil la principalele puncte de iesire din oras sau puncte de interes – Autostrada Bucuresti-Ploiesti, Aeroportul Henri Coanda, Gradina Zoologica, Centrul Comercial Baneasa;
  • prestigioase scoli internationale: Scoala Americana si British School.

Spatii comerciale

 

  • zona Baneasa dispune de toate facilitatile comerciale importante, avand acces facil la centre precum: Baneasa Shopping Center, Ikea, Carefour Feeria etc.

Spatii verzi

 

  • facilitati de recreere oferite de ansamblurile rezidentiale din zona dar si o zona naturala – Padurea Baneasa;

Siguranta

 

  • majoritatea ansamblurilor rezidentiale din zona Baneasa beneficiaza de paza si protectie 24/24;

Cauti o proprietate in Baneasa? Expertii nostri imobiliari iti stau la dispozitie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne CONTACTEZI

Cele mai recente proprietati