FLOREASCA – CEA MAI VIBRANTA ZONA A BUCURESTIULUI

FLOREASCA – CEA MAI VIBRANTA ZONA A BUCURESTIULUI

Localizare

De ce zona rezidentiala Floreasca?

Ce poate fi mai placut decat sa locuiesti intr-una dintre cele mai cunoscute zone de Nord ale Bucurestiului, savurandu-ti cafeaua pe terasa locuintei tale?

Zona Rezidentiala Floreasca este locul in care orice locuinta prezinta marele avantaj al pozitionarii. Situata in partea de Nord a Capitalei, Zona Rezidentiala Floreasca are drep repere geografice Calea Floreasca, Bd-ul Barbu Vacarescu in partea de Est, Calea Dorobanti in partea de Vest, cartierul Aviatiei in partea de Nord si Soseaua Stefan cel Mare in partea de Sud.

Nu putini sunt cei care afirma ca zona rezidentiala Floreasca este una dintre cele mai aerisite si linistite zone ale Bucurestiului.

Cum se poate acest lucru, in conditiile in care Capitala devine pe zi ce trece tot mai aglomerata? Ei bine, nu si in Floreasca. Lipsa blocurilor foarte inalte, existenta spatiilor verzi, dar si prezenta caselor construite la jumatatea secolului trecut, catalogheaza zona ca fiind una boema, care iti aminteste de o perioada demult trecuta a Bucurestiului, in vremea cand aglomeratia nu era un fapt cotidian. Mai mult decat atat, zona prezinta marele avantaj al existentei Parcului Floreasca, parc ce reprezinta o minunata sursa de relaxare, dar si un excelent loc de socializare la terasa diverselor restaurante sau cafenele.

Cladirile din zona Floreasca au un farmec aparte, si acesta este si motivul pentru care aceasta este o zona cautata atat pentru locuinte, cat si pentru birouri. Asadar, daca iti doresti mai mult spatiu, mai multe spatii verzi si un trai mai relaxat, atunci Floreasca este o optiune excelenta!

Localizare

 

  • acces facil la principalele puncte de iesire din oras – Autostrada Bucuresti-Ploiesti si Aeroportul Henri Coanda;
  • locatie exclusivista, permite accesul facil catre multiple puncte de interes: zona de birouri, centre comerciale, cluburi, restaurante si terase.

Spatii comerciale

 

  • Floreasca dispune de toate facilitatile comerciale importante, avand acces facil la centre precum Promenada Mall sau Baneasa Shopping City;

Spatii verzi

 

  • facilitati de recreere oferite zonele verzi – Parcul Verdi si Parcul Herastrau;

Siguranta

 

  • fiecare ansamblu rezidential nou construit din zona Floreasca beneficiaza de sisteme de supraveghere de ultima generatie;

Cauti o locuinta in zona Floreasca?


Proprietati

de inchiriat

Cauti o proprietate?

Expertii nostri imobiliari iti stau la dispozitie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne CONTACTEZI