Herastrau – cel mai ravnit loc de relaxare din inima Bucurestiului

Herastrau – cel mai ravnit loc de relaxare din inima Bucurestiului

Localizare

De ce zona rezidentiala Herastrau?

Pentru aceia dintre voi care ici doresc sa-si achizitioneze un apartament sau o casa in zona Herastrau, ii anuntam ca vor trebui sa invete sa traiasca altfel decat au fost obisnuiti pana acum. De ce? Zona Rezidentiala Herastrau iti ofera un adevarat loc de relaxare, chiar in inima capitalei. In plus, zona Herastrau este gazda celor mai multe si apreciate evenimente cultural educative si recreative de peste an.

Iar daca inca mai ai dubii in ceea ce priveste spatiul verde, afla ca cele mai recente statistici sustin ca sectorul  1 al capitalei, sector din care face parte si Zona Herastrau,  sta cel mai bine la capitolul spatiu verde,  avand in vedere ca pe raza sectorului  1 se regasesc 39% din intreg spatiul verde al capitalei. Nu e de mirare, un merit deosebit i se atribuie si Parcului Herastrau, cel mai mare parc din Bucuresti, locul ideal unde se poate practica aproape orice gen de sport, cu zone pentru odihna si cultura si zone destinate sportului si distractiilor.

Daca veti alege o locuita in  zona rezidentiala Herastrau, aveti toate sansele sa va declarati locatari fericiti. Puteti beneficia de toate facilitatile pe care aceasta le ofera, de la servicii medicale, curatenie, magazine si restaurante accesibile si pana la transport in comun.  

Zona Herastrau este un reper in ceea ce priveste raportul cost-beneficii pe piata imobiliara.

Localizare

 

  • in zona de Nord a Bucurestiului;

Spatii comerciale

 

  • zona Herastrau dispune de toate facilitatile legate de shopping;

Spatii verzi

 

  • facilitati de recreere si un spatiu verde generos – Parcul Herastrau;

Siguranta

 

  • unul dintre cele mai sigure cartiere rezidentiale ale Bucurestiului;

Cauti o proprietate? Expertii nostri imobiliari iti stau la dispozitie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne CONTACTEZI

Cele mai recente proprietati