New Point Pipera – cel mai recent ansamblu rezidential in cel mai sigur cartier al Bucurestiului

ianuarie 29, 2019
New Point Pipera - cel mai recent ansamblu rezidential

Zona Rezidentiala Pipera este una dintre arealele cu cea mai mare dezvoltare atat din punct de vedere economic cat si comercial, devenind in scurt timp nu doar universul centrelor de afaceri cat si un univers rezidential, cu locuinte ce beneficiaza de un design modern, spatii generoase, bine compartimentate, facilitati de top si zone vaste verzi.

 

Pipera – cea mai buna optiune rezidentiala?

 

Sunteti in cautarea unei locuinte si inca nu v-ati hotarat in ce zona v-ati dori sa locuiti? Ei bine, este o decizie destul de dificila mai ales atunci cand vorbim de un buget limitat pe de o parte dar si de facilitatile pe care ansamblurile rezidentiale noi vi le pot pune la dispozitie tocmai pentru a va usura si imbunatati calitatea vietii.
Chiar daca din punct de vedere al asezarii, o locuinta in Bucuresti presupune acces facil la cele mai importante puncte de acces ale capitalei, sa nu uitam sa luam in calcul cateva aspecte deloc de neglijat pe termen lung – multa galagie, poluare, aglomeratie si in plus un cost mai ridicat al proprietatilor.
Daca bugetul tau este limitat sau pur si simplu iti doresti o locuinta cu un spatiu generos, aer curat si mai multa liniste si relaxare – zona rezidentiala Pipera poate reprezenta o optiune de luat in calcul, mai ales ca beneficiati de diversitate de alegere in ceea ce priveste ansamblurile rezidentiale. Una dintre aceste optiuni este si New Point – cel mai recent Ansamblu Rezidential din Pipera.

 

De ce Ansamblul Rezidential New Point

 

Ansamblul Rezidential New Point vine la pachet cu cele mai moderne si accesibile standarde de calitate si facilitati menite sa iti certifice inca o data, daca mai este cazul ca proiectul dezvoltatorilor israelieni, Shikun&Binui Real Estate Development, reprezinta cea mai buna solutie pentru necesitatile tale. O retea bine pusa la punct a transportului public, acces la un sistem educational de calitate dar si un sistem medical bine organizat.
Complexul Rezidential New Point Pipera cuprinde in prima faza 6 blocuri de locuinte (A-F), inaltime P+9, fiecare bloc fiind alcatuit din 68 de apartamente, insumand 136 de proprietati: studiouri duble, apartamente 2 camere si apartamente 3 camere, intrunind toate criteriile unui trai de calitate. Datorita cererii foarte ridicate, o foarte mare parte a acestor unitati sunt sold out iar pentru pentru proprietatile din faza a doua, blocurile B si E, ce insumeaza 136 de apartamente rezervarile au inceput deja. Termenul estimat pentru finalizarea acestora este sfarsitul acestui an.
Printre cele mai bine vandute proprietati regasim apartamentele tip studio dublu si apartamentele cu doua camere. Pretul unei asfel de proprietati porneste de la 59.000 de Euro.

 

Avantajele Complexului Rezidential New Point – avantaje care iti vor usura traiul de zi cu zi

 

 • Pipera ca si zona rezidentiala pentru toti aceia dintre dvs. care lucreaza in corporatii poate insemna timp castigat in plus, in conditiile in care marea majoritate a marilor corporatii isi au sediul in Pipera.
 • New Point Pipera presupune liniste si relaxare dar si posibilitatea de a petrece mai mult timp mai aproape de natura. Localizarea acestui Ansamblu Rezidential – foarte aproape de padurea Baneasa. Deloc de neglijat este si parcul aflat chir in interiorul complexului
 • acces facil la reteaua de transport public, aflata in imediata apropiere a Ansamblului Rezidential New Point
 • paza si supraveghere 24/24.
 • accesul in incinta New Point permis numai pentru rezidentii Complexului
 • 2 lifturi
 • parcare biciclete
 • lobby elegant
 • centrala de pompare a apei pentru mentinerea presiunii
 • utilitati contorizare individual, racordate la retelele publice de energie electrica, gaze naturale si canalizare.

Pe langa toate acestea beneficiezi de o adevarata comunitate, cu care poti impartasi aceleasi preocupari sau hobby-uri, cu care vei putea lega prietenii si cu care vei beneficia si de o serie de facilitati in imediata apropiere a Complexului Rezidential:

 • acces la educatie de calitate – Mark Twain International School, Scoala Particulara Pipera, QuestField School, British School, Olga Gudynn International School,American International School
 • sanatate – Policlinica Pipera (Regina Maria), Clinica Anima, Medicover Pipera
 • shopping – Mega Image, Lidl, Jollie Ville, Carrefour Market, Mall Baneasa, Mall Promenada, Pipera Plaza, Pipera Shopping Center, Cubic Center
 • sport – World Class Atlantis, Meiyo Gym, X Body Pipera, World Class Jollie Ville, Rose Pilates Studio, Planet Swim&Gym
 • restaurante – Doncaffe Brasserie Pipera, Culinart Restaurant, La HongKong (restaurant chinezesc), Cucina Casa Elfi, Zaman Lebanese, Osteria Salsamenteria, Amvrosia (restaurant grecesc)
 • transport – autobuz 475, autobuz 445.

Viata in New Point Pipera se poate transforma intr-o eterna vacanta, intr-un cartier sigur, linistit, lipsit de poluare.
V-am convins de ce New Point Pipera poate fi cea mai buna optiune reziudentiala pentru tine?

In cazul in care esti in cautarea unei locuinte noi solicita o vizionare! Este cel mai simplu mod de a te convinge singur ca ai gasit cu adevarat ceea ce cauti.

 

SOLICITA O VIZIONARE!

Author

Agentia Figure 8.

Comments are closed here.