Agentia Figure 8 va asigura servicii de brokeraj imobiliar – intermediere si consultanta profesionista pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor din toate segmentele imobiliare: de la rezidential pana la spatii de birouri, spatii comerciale sau spatii industriale si terenuri. Agentia Figure 8 va ofera asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare-cumparare sau inchiriere, reprezentare sau vanzare in regim exclusiv, atat in Bucuresti cat si in tara. De asemenea va pune la dispozitie serviciul de management al proprietatii, evaluare sau investitii imobiliare.
Agentia Figure 8 se focuseaza pe oferirea de proprietati premium, insa fara a omite celelalte tipuri de locatii.


Agentia Figure 8 va asigura servicii de brokeraj imobiliar – intermediere si consultanta profesionista pentru tranzactionarea proprietatilor din toate segmentele imobiliare: de la rezidential pana la spatii de birouri, spatii comerciale sau spatii industriale si terenuri. Agentia Figure 8 va ofera asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare-cumparare sau inchiriere, reprezentare sau vanzare in regim exclusiv, atat in Bucuresti cat si in tara.
Agentia Figure 8 se focuseaza prin oferirea de proprietati premium, insa fara a omite celelalte tipuri de locatii.

Solicita consiliere specializata

Agentia Figure 8 va asigura intermediere si consultanta profesionista pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor dvs. Serviciile includ vanzarea sau inchirierea proprietatilor rezidentiale, spatiilor de birouri, spatiilor comerciale, spatiilor industriale sau terenurilor.

Agentia Figure 8 va ofera asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare-inchiriere, atat in Bucuresti cat si in tara, focusandu-si activitatea pe segmentul imobiliar premium, insa fara a omite celelalte tipuri de locatii.

Mai mult decat atat, Agentia Figure 8 va ofera solutii creative de marketing. Proprietatea dvs. va fi rapid promovata prin intermediul site-ul companiei (www.figure8.ro) dar si prin intermediul altor portaluri de promovare, precum titirez.roimobiliare.ro etc;

Agentia Figure 8 isi asuma intreaga responsabilitate ca proprietatea dvs. sa beneficieze de expunere totala pentru toate pietele tinta din diferite segmente de activitate.Agentia Figure 8 va ofera servicii de consultanta ipotecara pentru alegerea celei mai avantajose optiuni pentru achizitionarea unei proprietati imobiliare. Vasta experienta de pe piata imobiliara a consultantilor nostri ne permite oferirea unor solutii optime pentru satisfacerea intocmai a nevoilor dumneavostra.
Consultantii nostri va vor asista in mod activ pe parcursul selectarii si obtinerii celei mai bune oferte ipotecare, salvand astfel timp si bani pentru dumneavostra.
Fiecare potential client are cerinte si nevoi diferite in momentul in care solicita un credit ipotecar. Unul dintre cei mai importanti factori in momentul alegerii unui produs de creditare este ca acesta sa corespunda intocmai nevoilor dumneavostra pentru un timp indelungat.
Cum reusim sa va oferim consultanta ipotecara de calitate?
Consultantii nostri au acces la programele de calcul folosite de institutiile financiare bancare si nebancare partenere, oferindu-va posibilitatea alegerii celei mai potrivite optiuni de creditare.Agentia Figure 8 va ofera servicii de managementul proprietatii, depunand astfel toate eforturile pentru gestionarea cu succes a apartamentelor, vilelor sau a spatiilor de birouri. Oferim solutii complete atunci cand vine vorba despre procesul inchirierii, gestiunea financiara sau mentenanta proprietatii dumneavoastra.
Servicii precum gestionarea zilnica a nevoilor chiriasului, plata intretinerii si a facturilor de utilitati, remedierea micilor defecte ce pot aparea, plata taxelor si impozitelor, verificarea priodica a starii proprietatii, igienizarea locuintei inainte de inchiriere, toate sunt servicii de managementul proprietatii oferite de Agentia Figure 8.
Din dorinta de a evita stresul si pentru a se putea dedica activitatilor profesionale si familiale, multi proprietari prefera sa incredinteze gestionarea proprietatii lor unor profesionisti, asa cum suntem noi, cei de la Agentia imobiliara Figure 8.


Agentia Figure 8 va ofera servicii de evaluare a proprietatii respectand intocmai principiile, metodele si standardele profesionale, cu scopul de a estima valoarea proprietatii ce urmeaza a fi achizitionata sau pe care o detineti. In urma procesului de evaluare, vom intocmi si elibera un raport de evaluare.

Agentia Figure 8 realizeaza rapoarte de evaluare pentru o gama diversa de proprietati imobiliare, cum ar fi: apartamente, case, vile, spatii comerciale, spatii de birouri, terenuri intravilane, extravilane sau agricole.

Avem evaluatori calificati pentru stabilirea valoarii reale a proprietatilor.

Fie ca vorbim de proprietati sau imobile cumparate cu scopul de a fi inchiriate, fie ca vorbim de achizitionarea de proprietati in faza de proiect a unui ansamblu, fie ca discutam despre cumpararea unei proprietati in vederea revanzarii ulterioare cu profit, sau chiar despre dezvoltare imobiliara, toate variantele pot aduce un randament semnificativ investitorului imobiliar. Desigur, este foarte importanta consultanta de specialitate, pentru realizarea unei investitii imobiliare profitabile.
Agentia Figure 8 va ofera o serie de avantaje in ceea ce priveste consultanta investitionala de specialitate:

  • know-how relevant in domeniul investitiilor imobiliare
  • consultanti experimentati si bine pregatiti
  • punem la dispozitia clientilor un portofoliu vast de proprietati
  • acces la oportunitati investitionale exclusive, rezultate din reprezentarea doar de Figure 8 a unor proiecte imobiliare
  • variante investitionale cu profitabilitate crescuta
  • experienta semnificativa in dezvoltarea imobiliara
  • detinem cunostinte temeinice administrative, juridice, fiscale in domeniul imobiliar

Echipa noastra intotdeauna in contact cu dvs.

Mike Assad - CEO, Figure 8
0759 429 759

<blockquote>"Suntem o ECHIPA, ne completam reciproc, astfel incat sa va putem oferi servi [...]

CEO

Mike Assad

Bianca Chirila - Broker Imobiliar Figure 8
0759 429 759

<blockquote>"Ne bucuram sa ne putem cunoastete inainte de a interactiona direct!" & [...]

Broker imobiliar

Bianca Chirila


Proprietati

de inchiriat