ZONA REZIDENTIALA TEI – CENTRU UNIVERSITAR, DE AFACERI DAR SI O OAZA DE LINISTE

ZONA REZIDENTIALA TEI – CENTRU UNIVERSITAR, DE AFACERI DAR SI O OAZA DE LINISTE

Localizare

De ce zona rezidentiala Tei?

Din punct de vedere administrativ, Zona Rezidentiala Tei se afla in Sectorul 2 al Capitalei. Cu o suprafata de 138 de ha, zona rezidentiala Tei este marginita de Soseaua Petricani, Strada Barbu Vacarescu, Soseaua Stefan cel Mare, Strada Doamna Ghica si lacul Tei.

Zona rezidentiala Tei este foarte dezvoltata din punct de vedere imobiliar, are o comunitate destul de mare dar si un mix de locuinte. Veti gasi aici de la garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere construite inainte de 1990, dar si ansambluri rezidentiale si vile nou construite.

Zona Tei este o zona frecventata de studenti; in apropiere se afla Facultatea de Constructii, dar si centre de afaceri ale marilor companii. In plus, aici veti gasi un numar semnificativ de scoli si gradinite de stat sau particulare, spitale, farmacii (Farmaciile Tei sunt considerate ca fiind cele mai avantajoase farmacii din Bucuresti), cafenele, restaurante si un centru comercial – Domino Plaza.

Cele 36 de strazi ale Zonei Rezidentiale Tei insumeaza 12 km si sunt marginite de ample spatii verzi – Parcul Tei, Lacul Tei, Parcul Circului, Parcul Plumbuita. Aceasta a inspirat dezvoltatorii imobiliari sa amenajeze spatii verzi in interiorul ansamblurilor rezidentiale din zona.

Sa nu uitam ca in zona se afla un monument istoric cu o importanta deosebita din punct de vedere istoric si arhitectural: Palatul Ghica, un edificu situat pe malul nordic al lacului Tei, pe care il regasiti in forma sa originala, ale carui interioare adapostesc frescele pictorului italian Giacometti.

Localizare

 

  • acces facil la principalele puncte de iesire din oras – Autostrada Bucuresti-Ploiesti si Aeroportul Henri Coanda dar si catre zonele de birouri din Centrul Capitalei;
  • locatie ce permite accesul facil catre multiple puncte de interes: zona de birouri, centre comerciale, cluburi, restaurante si terase.

Spatii comerciale

 

  • Zona Tei dispune de toate facilitatile comerciale importante, avand acces facil la centre precum Promenada Mall, Mall Veranda, Kaufland, Mega Image, Piata Obor;

Spatii verzi

 

  • facilitati de recreere oferite zonele verzi – Parcul Verdi si Parcul Herastrau;

Cauti o locuinta in zona Tei?


Proprietati

de inchiriat

Cauti o proprietate?

Expertii nostri imobiliari iti stau la dispozitie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne CONTACTEZI