Zona de nord a capitalei in topul preferintelor imobiliare

aprilie 25, 2019
zona de nord in topul preferintelor imobiliare

Atunci cand ne gandim sa ne achizitionam o locuinta inevitabil ne apar tot felul de intrebari, mai ales in ceea ce priveste alegerea zonei in care am vrea sa locuim. Locatia este un prim criteriu in alegerea locuintei mult visate. Vrem sa locuim aproape de locul de munca, sa avem cel putin un mijloc de transport cat mai aproape, sa fim aproape de scoala, gradinita sau de rude sau prieteni. Fiecare dintre noi isi adapteaza criteriile in functie de propriile nevoi sau dorinte.

De ce sa alegi sa locuiesti in zona de nord a capitalei?

 

Daca pana nu demult sa locuiesti in buricul Bucurestiului era tot ceea ce puteai visa vreodata, acum, insa trendul este acela de a evada in jungla urbana. Cautam cat mai multa liniste, departe de poluare, sa fim in mijlocul naturii. La toate aceste criterii de alegere a caminului ideal, cartierele rezidentiale dezvoltate in apropierea Bucurestiului au raspuns cu succes tuturor acestor nevoi.

O astfel de zona din ce in ce mai preferata de cei care isi achizitioneaza prima casa este este si zona de nord a capitalei. Zona este intr-o continua dezvoltare si nenumarate ansambluri rezidentiale de lux apar peste noapate. Unde mai pui ca a devenit si una dintre cele mai bine cotate zone din Capitala, rezultat al aparitiei celor mai importante companii ale lumii, devenind astfel un important centru de business.
Un alt factor care face din zona de nord una dintre cele mai cautate zone rezidentiale ale capitelei, in special de tineri, este viata de nopate. Aici, gasesti cele mai exclusiviste localuri si cluburi, unde tinerii se inghesuie sa ajunga weekend de weekend.
Doua dintre cele mai mari si cunoscute mall-uri, Baneasa si Promenada aflate in zonele cu cel mai mare interes, aduc un bonus zonei, din punct de vedere al facilitatilor legate de shopping si nu numai.

In zona de nord a capitalei regasim proprietati de milioane de euro, penthouse-urile cu vederi impresionante asupra orasului merita fiecare cent, insa apartamente cu 2 si 3 camere au un design interior actual, spatiile sunt generoase, iar multe dintre aceste proprietati beneficiaza de spatii exterioare, terase sau gradini. Cererea proprietatilor din zona de nord a capitalei este intr-o continua crestere, sa nu va surprinda faptul ca foarte multe dintre acestea se vad in faza de proiect.

 

Care sunt facilitatile pe care dezvoltatorii vi le ofera?

 

Dezvoltatorii se intrec in a oferi clientilor cele mai bune conditii si facilitati. De la finisaje mai buna calitate, design interior actual, personalizat in functie de cerintele clientului, pana spatii verzi, piscina rezidentiala, sala de sport, locuri de joaca pentru copii dar si pentru adulti, paza 24/24 sau mentenata. Lista facilitatilor poate continua. Astfel, unele ansambluri rezidentiale arata ca niste orasele mai mici, in interiorul carora poti gasi toate facilitatile de care ai nevoie, de la farmacie, market, beautysalon, restaurante, cabinet dentar sau spalatorie auto.

 

Zona de nord recomandata atat tinerilor cat si persoanelor trecute de prima tinerete

 

Cu asa o diversitate a facilitatilor oferite foarte multi dintre cei care au locuit si 20 de ani in centrul Bucurestiului aleg sa se mute in zona de nord a capitalei. Ce ii indeamna sa faca acest pas? Simplu. Aici au parte de mai multa liniste, facilitatile complexelor rezidentiale sunt la indemana oricarui rezident sau spatiile verzi.

Asadar, zona de nord a capitalei este intr-o dezvoltare continua. Chiar daca iti achizitionezi o casa cu scopul de a locui aici, fie ca te gandesti strict din punct de vedere al investitiei, cert este ca vei fi in avantaj. Piata imobiliara creste rapid, fiind influentata de cerere si oferta, astfel locuinta ta nu isi va pierde valoarea in timp.

Cautati o locuinta in zona de nord a capitalei?

 

SOLICITA O VIZIONARE!

 

 

 

Author

Giulia Cucos.

Comments are closed here.